2023-08-14
之前喺網上面見到呢一間任食雞煲邊爐,仲有一架大船刺身影下相,今次就嚟試吓一嚟到呢,首先我哋就會食小食先啦,咁小食呢佢都有幾樣嘅仲可以任食嘅,有蝦多士啦,有沙律啦,仲有酸菜魚啦😂唔知點解酸菜魚都係小食啦好正之後我哋就食刺身啦,架大船呢五位或以上先有嘅咁嗰㗎船仔呢就會有埋蟹同埋鮑魚嘅,好似五人以下呢,係冇嘅,刺身呢就唔係任食,食一次呢就冇㗎喇之後我哋就會食雞煲雞煲就係任食嘅,個人認為佢呢間雞比較淡味,平時食開小辣嘅我呢,就叫咗中辣食完雞煲之後呢就會係打邊爐,嚟之前呢佢又WhatsApp我問問我要啲其他湯底嘅,咁我有要到一個花膠湯底(免費),同埋加錢要咗一個燕窩糖水咁樣嘅咁打邊爐呢,都係飲食啦其實都好飽㗎喇,佢會問你食豬定食牛先嘅,咁我就食牛先啦,個人認為佢呢度嘅肉類呢都唔錯嘅,丸呢就我冇再加,之後佢呢度呢都有啲雪條,我就鍾意食佢呢度嘅榴槤雪條,仲有番薯糖水呢一個呢就係我加咗$32嘅糖水,個人認為呢佢入邊嘅燉奶都幾好食嘅四百幾蚊一位已經可以食到你好飽㗎喇
好正
之後我哋就食刺身啦,架大船呢五位或以上先有嘅
食完雞煲之後呢就會係打邊爐,嚟之前呢佢又WhatsApp我問問我要啲其他湯底嘅,咁我有要到一個花膠湯底(免費),同埋加錢要咗一個燕窩糖水咁樣嘅 咁打邊爐呢,都係飲食啦其實都好飽㗎喇,佢會問你食豬定食牛先嘅,咁我就食牛先啦,個人認為佢呢度嘅肉類呢都唔錯嘅,丸呢就我冇再加,
四百幾蚊一位已經可以食到你好飽㗎喇