2021-05-18 545 views
真係未食過咁難食既串燒同炸物見到waiter服務唔錯,諗住呢間野都應該ok,湯底正正常常無咩野,自取得正常野,無咩驚喜,肉就得雞牛豬,牛肉最正常,其他無咩特別但佢每枱送既刺身同甜蝦刺身都係無咩味,個阿姐見我地食淨,我話無咩味,唔食啦,佢竟然叫我點汁未有味囉大佬呀,係本身舊野無味呀,點都唔會好食嫁啦!仲有個冰底融得勁快!見佢串燒好似好正,每樣嗌左幾串,點知伏到一個點,你唔會知你食緊既係雞牛定豬,因為都係無味,炸冬菇呀,燒粟米呀,全部都無味,淨係食到成口粉同味精重點黎啦,期待左好耐既金菇肥牛卷d金菇難咬到好似食緊牙線咁,燒到乾晒,一d水份都無!最好食既竟然係炸墨魚丸,因為只係來貨,唔洗經佢調味198一個,仲要加一,真係好後悔黎左,如果100分係滿分,佢係負500分!p.s 唔好信個賣相,真係好難食
真係未食過咁難食既串燒同炸物

見到waiter服務唔錯,諗住呢間野都應該ok,

p.s 唔好信個賣相,真係好難食