又黎鮮入圍煮lu。一間由一開业到而家都系長期爆場既火鍋店。好難book咖。之前几次都系食个招牌花膠雞鍋。好好味好正。一直念念不忙。今次呢個火焰海鮮雞煲蟹粉鍋亦都想試好耐。仲非常吸睛呃like。材料非常丰富。鍋底有花蟹。花甲。大蜆。雞。藥膳。再加上玫瑰露同花雕酒火焰。有效果之余又香。最後加上雞湯。打完邊爐后個湯都冇乜点淡咖😋樓上是蟹肉蟹粉。加左少少薑吾腥。再加碗🍚好邪惡👍 (最后張有短片👆😻)普通的安格斯牛肉已經好好食。新鮮重牛味又大片。魚卜。我第一次食。呢間吾腥。花膠蟹粉蝦餃王。大大隻足料。墨汁墨魚滑。好少地方有。都彈牙。出面有海鮮檔可以自己出去揀落單。全部游水新鮮。火鍋店少有的蝴蝶蚌。較貴。鮑魚大隻。花螺鮮味。沒有退步。保持水準。吾怪之得仲咁多人。價$中上吾平咖。但交到貨既。唯一缺點系有限時2小時。食得較趕😢但我仲会再去食😂🍲
普通的安格斯牛肉已經好好食。新鮮重牛味又大片。
魚卜。我第一次食。呢間吾腥。
花膠蟹粉蝦餃王。大大隻足料。
墨汁墨魚滑。好少地方有。都彈牙。

• 火焰海鮮雞煲蟹粉鍋
  • 花膠雞湯底