2012-01-27 127 views
食物有時O既好與壞除左取材之外, 氣氛亦都好重要!!!呢間BAR除左味道質素唔錯之外, 仲好有氣氛, HAPPY HOUR時段非常旺場, 所以有機會的話我都會再去, 最重要係價錢合理 =)1) 傳統德國BEER的確同LOCAL o既啤酒有好大分別, 佢真係好香麥味, 而且一D都唔苦, 有D品牌o既啤酒小女子飲落係覺得苦啊~ 但lee種啤酒卻有少少令我百喝不厭o既感覺呀!!!2) 蝦salad, 唔記得全名啦~ 但好稱職, 份量好足, d蝦有相睇都好大隻下, 而且仲有幾種source可以加落去, 味道幾特別, 唔錯o既配酒菜~~~3) 最後, 講到配酒菜當然唔少得lee度出名o既豬手啦~ cool!!! 佢原先係原隻o黎o既, 跟住佢會拎到枱附近再幫我地切細件, 佢燒到外皮脆, 內嫩, 的確抵讚, 而且唔算好肥膩, yummy!!! 不過由於我地得兩個人o既關係, 慢慢食食下淨番o既豬手凍左之後外皮係會變到好硬啊~~~ 所以大家最好係快快食, 咁先可以試到佢脆脆o既一面....!!!下次若果再o黎我會想試下佢d冷盤, 因為睇落好似幾正呀!!!氣氛除左環境造就之外, 亦都有人為因素在內,
食物有時O既好與壞除左取材之外, 氣氛亦都好重要!!!

但lee種啤酒卻有少少令我百喝不厭o既感覺呀!!!

氣氛除左環境造就之外, 亦都有人為因素在內, 當日o既氣氛我相信唔會再存在...
BEER!!!
SALAD
Main Course =D
2011-12-29
$180 (Dinner)
Dining Offer
Others