2020-06-07 2956 views
餐廳設計 用咗紅色蠟燭襯托枱面舊式餐枱 ,懷舊感覺 好舒服,氣氛非常浪漫,食物非常高質之餘服務態度💯細心仲有好主動幫我哋影相📸️.❥ ❥ ❥燒牛柳 $138叫咗一個Set dinner ,有法國麵包跟一碗忌廉蘑菇湯,仲有主角一上枱成喼都係鋪滿所有黑椒醬汁伴咗薯蓉,牛柳厚薄適中而且都好大件,每次切開感覺到牛肉腍,食落口真係好大驚喜 ,肉質柔軟好入味一啲都唔覺得羶 ,你會食上癮,必食推介.❥ ❥ ❥魔鬼扒雞 $168 大大塊嘅雞扒好吸引,醬汁非常濃郁加咗蘑菇 黑椒 🧂蒜蓉🧄,黑椒味濃厚,整件雞扒鋪滿厚厚醬汁側邊有雜菜薯蓉,香脆雞皮裏面肉質好滑,但少少失望就係個雞扒唔夠入味.❥ ❥ ❥法式田螺 見到成盤田螺焗好仲熱辣辣,鋪滿薯蓉田螺汁淋上薯蓉,面然後慢慢將田螺肉挑出來,食一啖田螺嘅時候估唔到好軟滑,田螺嘅汁係蒜蓉裏面慢慢撈勻咬一啖口感軟綿綿而且帶一種鹹嘅味道,好新鮮,真心推介.❥ ❥ ❥Summer night椰子🥥鮮奶加上蜜糖 ,椰子味唔夠濃比軟多椰絲,鮮奶淡淡旳 ,感覺一般.❥ ❥ ❥火焰🔥雪山蛋糕🍰壓軸表演出場就係甜品見到好似雪山

燒牛柳 $138

魔鬼扒雞 $168

Summer night

火焰🔥雪山蛋糕🍰
壓軸表演出場
就係甜品
見到好似雪山中間有芒果🥭士多啤梨🍓
開始淋上酒精之後燃點蛋糕,成個蛋糕變咗個火山
🌋係嘅時候大家都瘋狂影相📸️🔥熄滅後好期待,成個蛋糕愛情有蛋白中間有蛋糕好軟綿綿,另外仲有雪糕🍦,三重滋味外邊好暖粒粒裏面凍冰冰,幾有趣

✨提提大家想食火焰雪山自己提早打電話去預訂

魔鬼扒雞