2018-12-03 83 views
1️⃣茶漬飯 | 粉絲糖心蛋 | 香茅薑茶炸脆魚塊 HKD$ 78飯吸哂茶好好食! 有飯素所以夠味 糖心蛋同粉絲有茶葉係上面但真係唔太夾 魚塊唔似有香茅薑茶 只有好甜既醬汁.2️⃣茶湯冷麵 | 柚子煎茶雞翼 | 茉莉花綠茶豆腐 HKD$ 78麵質唔錯 但茶湯冷麵成個會太淡做唔到日本冷麵既感覺 其實唔夾 雞翼唔錯 唔太覺焦茶 因為柚子味太重豆腐本身好食 茶葉香 要真係好中意茶先好嗌.3️⃣鮮奶綠茶 跟餐加HKD$6玩得又飲得 綠茶香濃 未加鮮奶已經好正!.4️⃣香料朱古力 跟餐加HKD$6好味 好特別 唔會太甜 一飲就有香料味但好夾 cream 係即打既軟cream 加左香料會好想一食再食.5️⃣戚風蛋糕 泰式奶茶HKD$55好食! 佢有杯奶茶係到 可以飲都可以點蛋糕但我覺得就咁好食d 蛋糕吸哂奶茶 會覺得too much 奶茶味好重!.6️⃣戚風蛋糕 伯爵茶HKD$55小有好食又唔算貴既伯爵茶蛋糕唔中意食既人都會接受到既味 .—————————————————坐得好耐既cafe 唔會feel到佢好想趕你走 可能今日唔算好多人 所以坐好耐蛋糕係可以再黎 但主菜可以唔洗蛋糕唔會好膩 可以一食再食要食可以食茶漬飯雞

飯吸哂茶好好食! 有飯素所以夠味

做唔到日本冷麵既感覺 其實唔夾
雞翼唔錯 唔太覺焦茶 因為柚子味太重
豆腐本身好食 茶葉香 要真係好中意茶先好嗌

3️⃣鮮奶綠茶 跟餐加HKD$6
玩得又飲得 綠茶香濃 未加鮮奶已經好正!

4️⃣香料朱古力 跟餐加HKD$6
好味 好特別 唔會太甜 一飲就有香料味