2024-11-15 0 views
估你唔到正宗客家菜同屋企人做節食晚飯,其實都係求其揀一間,估唔到都唔錯喔,不過CS就麻麻地,事由佢無乜網上菜單既資料,唯有打去問啦,聽電話個位姐姐話叫我自己黎睇菜單啦唔得閒Whatsapp 俾我 ?__? 難道我一定住荃灣既?…🤣 後尾睇左原來佢係大富翁飲食集團,即係阿翁同埋半島漁港!不過好彩D野食都唔差,係幾正宗的客家菜,我地叫左個$1488 八人套餐:🌟 客家大扇雞同招牌鹽水鵝 | 呢兩個都係招牌菜,大扇雞好有雞味既不過比較鞋,我會建議揀鹽水鵝🌟 客家梅菜扣肉 | 送飯好正 😎🌟 三及弟枸杞湯 | 好好飲,枸杞好滑 ~🌟 蒸鯇魚 | 係成斤重的,蒸到岩岩好,少少泥味都無! 🌟 陳醋蘿蔔 | 鹹左少少整體食物素質都OK!白粥白飯係任添的,食完飯仲會送紅豆沙,煲得好綿既~如果CS 改善下就好 🤣 或者係social media 上載下菜單都好啦…🏠店名:花萼樓Hua'e Tower Cuisine🚘地址:荃灣眾安街68號荃灣千色匯I 5樓5B號舖
估你唔到正宗客家菜

後尾睇左原來佢係大富翁飲食集團,即係阿翁同埋半島漁港!

🌟 客家梅菜扣肉 | 送飯好正 😎
🌟 三及弟枸杞湯 | 好好飲,枸杞好滑 ~
🌟 蒸鯇魚 | 係成斤重的,蒸到岩岩好,少少泥味都無!
🌟 陳醋蘿蔔 | 鹹左少少

🏠店名:花萼樓Hua'e Tower Cuisine
🚘地址:荃灣眾安街68號荃灣千色匯I 5樓5B號舖
$200 (Dinner)