2019-10-23
今日約左朋友dinner,但今晚要等到9點半先開飯,由於太夜食嘅關係,我實在等唔到…好鬼肚餓呀😖😖😖咁啱我係北角閒逛時,聞到好香嘅野食味,好鬼肚餓嘅我實在忍唔住啦,走去買啲野食頂住肚仔先🤪但由於我之后仲要食飯,所以我唔敢太多野食,只係叫左個夾餅頂住餓先😆朱古力🍫味夾餅 $26朱古力味好香濃,未食就已經聞到陣陣嘅朱古力味🤤🤤搞到影相都要快手啲,因為快啲影完就可以放入口啦🤣🤣(相機食先已經成為我嘅習慣😝)因為我唔食奶嘅關係,個餡我係走奶,店員好nice咁話:ok,無問題!原來夾餅係即叫即做,所以有要求的話可以落單時提出就可以😊講返個夾餅先,味道真係有好香濃嘅朱古力味,表面脆卜卜,內里好有質感,唔會一㩒就扁左。因為有好多夾餅好軟,又或者落得唔夠蛋醬,所以太過‘空氣感’😂又或者係已做好一段時間,放得太耐令到口感變軟🤷♀️
朱古力🍫味夾餅 $26