2017-11-25
呢日係長沙灣行左好耐,見到呢間野個樣好似幾吸引咁,所以就入去試下。入面個環境好有feel,係幾有情調既餐廳!我地叫左一個SET同埋一個飯,補少少錢就可以要哂甜品同埋湯,兩個人share剛剛好。個包好香脆,濃濃既香蒜味白湯鹹味適中,幾creamy。呢個係前菜拼盤,巴馬火腿以及哈密瓜,好正呀,個ham油香濃郁,配上哈密瓜既香甜,口感一流。主菜黎啦!!!我地叫左美國肉眼扒,肉汁好多,有咬口,個薯蓉都好好味仲有幾款醬揀添,但個人都係鍾意佢原本個汁多D,比較香濃,也能去除油膩感。仲有就係呢個飯,佢個汁真係好幼滑,令每一粒飯都包裹著濃濃既香蒜味。我仲叫左杯凍朱古力,一D都唔馬虎架,creamy而有濃濃既可可味。最後,當然係精選既甜品,呢個係黑加侖子既甜品,第一次試呢個咁特別既味道,一試難忘,差D想再叫多個haha如果下次經過呢邊,會再黎試,性價比極高呀!
入面個環境好有feel,係幾有情調既餐廳!
我地叫左一個SET同埋一個飯,補少少錢就可以要哂甜品同埋湯,兩個人share剛剛好。 個包好香脆,濃濃既香蒜味
白湯鹹味適中,幾creamy。 呢個係前菜拼盤,巴馬火腿以及哈密瓜,好正呀,個ham油香濃郁,配上哈密瓜既香甜,口感一流。
我仲叫左杯凍朱古力,一D都唔馬虎架,creamy而有濃濃既可可味。 最後,當然係精選既 甜品,呢個係黑加侖子既甜品,第一次試呢個咁特別既味道,一試難忘,差D想再叫多個haha
如果下次經過呢邊,會再黎試,性價比極高呀!