大角咀美食何其多,但要令你食完又想再食,日嚐係其中一個🤤🤤🤤1️⃣慢煮封門柳配自家製雜菌燒汁太太太太驚喜!封門封好大塊又有好多舊,份量方面係唔擔心,加上口感好好,夠晒淋但又有咀嚼感👍🏻👍🏻👍🏻仲有個汁真係好夾,個雜菌燒汁係有粒粒雜菌😋必定再encore❤️2️⃣慢煮黑毛豬配肉桂蘋果蓉同樣黑毛豬係厚切,大大舊好滿足🤤而肉桂蘋果蓉好清新,夾埋一齊食就唔會有膩嘅感覺~3️⃣冷盤同沙律呢個就唔逐個講啦,兩個餐夾埋揀咗柚子紫薯、芝麻醬秋葵、山葵八爪魚🐙同蒜味墨魚仔,四個都好滿足🤩📍總結:-午餐係幾抵食,有主食、沙律同冷盤,湯底仲可以自己揀,不過湯底就失色少少,比較似平時啲公仔麵湯粉味-封門柳真的有驚豔到我!大家務必試試🤪-環境方面行日式路線,都幾chill,又呃下自己去咗旅行啦😝

1️⃣慢煮封門柳配自家製雜菌燒汁

2️⃣慢煮黑毛豬配肉桂蘋果蓉

3️⃣冷盤同沙律

📍總結:
-封門柳真的有驚豔到我!大家務必試試🤪
2022-07-15
$100 (Lunch)
  • 慢煮封門柳配自家製雜菌燒汁