2023-02-28
在尖沙咀工作最正, 有間樓上酒吧, 放工即去飲番杯Chill 下🤪天氣乾燥, 成日覺得喉嚨涸涸地, 點杯鬼佬涼茶黎清下熱氣, Hoegaarden我最鍾意, 清甜香,非常好飲, 大大杯Happy Hour都只係收$58, 好抵飲!😍朋友叫的是Sangria $48, 這個酒味不太濃, 女仕好啱飲, 仲有好多果肉:橙, 荔枝, 藍莓..., 不過係細細杯的, 所以朋友9點前Happy Hour再要叫多杯紅酒, 繼續傾計!佢地免費嘅蝦片係好香濃脆的, 送酒一流呢~當你不停添蝦片, 就會不停添酒飲架啦😅先叫個黑松露, 巴馬臣火腿薄餅併火箭菜(廚師推介喎, 點可以唔叫)$98, 真係即叫即做, 上枱就已經聞到我好鍾意嘅黑松露味啦, 厚厚的餅底配上 巴馬臣火腿小小咸甘香, 三兩下就已經KO一碟啦😍仲有一款廚師推介:德國酥脆鹹豬手$158, 幾平吓喎, 嘩, 上枱時見咁大隻, 都嚇一跳, 熱騰騰的, 眼看已經睇到皮脆啦, 食落, 肉質滑溜, 唔使自己切, 可以斯文食, 多好!😋男男女女都係斯斯文文, 而鍾意打枱波嘅朋友都可以篤下波添, 環境, 食品質素好, 價錢相宜, 絕對可以再訪。✌🏻我見到有個
我見到有個私人包廂, 更加可以自成一角添。