2022-10-17
佐敦新派FUSION菜今日嚟到佐敦一試呢間西餐,估唔到好高質素,餐廳老闆係兩位有經驗嘅廚師,好俾心機去研究新嘅菜式,務求令到客人可以食到有質素嘅fusion菜,而老闆同我哋講啊,9:30後仲會變成酒吧,可以比三五知己把酒談心添啊!咁到而家就介紹吓嘢食啦慢煮黑椒牛肋條配香煎上海年糕 $158呢個牛肉由廚師精製烹調,煮得好腍 ,仲配上年糕,估唔到呢個配搭咁特別但出奇地好食.麻香海鮮扁意粉 $128呢個麻香都好正,麻香配意粉 出奇地 冇維和感,不過就有少少辣啦.鮮奶咖啡 $38飲落去好creamy,鮮奶同咖啡嘅份量配搭得好好,飲完都唔怕瞓唔着話梅菠蘿醬配窩夫及雪糕 $78至於甜品,一樣咁有心思,話梅菠蘿醬係兩位廚師親手調劑,非常有心機呀,呢個醬配合埋即焗嘅窩夫真係好配搭啊!
咁到而家就介紹吓嘢食啦
慢煮黑椒牛肋條配香煎上海年糕 $158