2017-10-18 141 views
今日約左個 勁耐冇見嘅朋友 約左喺荃灣,佢話公司附近開咗一間裝修唔錯的酒吧,傾計都幾好嘅地方。 所以今日就約咗大約十點鐘去到嗰度。因為大家都食咗飯嘅原因,只係嗌咗一個小食拼盤同埋兩杯嘢飲……傾計傾咗大約兩個鐘頭先走 ,原來呢度仲有其他遊戲, 可以下次一大班人嚟嗰陣時可以玩下。lucky u 小食盤 $188……都有吾少吾同的食物,魷魚圈 唔太油都脆口入邊由於份量都大,雞翼 勁脆口 ,雞肉都唔錯。食完炸野再食返冷盤 ,巴拿馬火腿 濃郁味道 ,而且三片都唔少添(如果有粒生果或餅乾更好……哈哈)。當然 仲有最愛 煙三文魚 ,都係有三大片 ,三文魚味道濃 又香,岩晒我!西班牙辣肉腸 有少少辣而且好有口感幾特別 和薯角 分量都唔少,食完成個併盤之後都幾飽肚,朋友仲想消滯下,仲食中間酸瓜,都話好味喎…其實我諗其實3個人黎食都得添……當然傾偈唔少得就係飲嘢啦,但係因為我哋聽日要返工嘅原因,所以今日冇飲酒,叫咗一杯果汁 蘋果汁和橙汁$58 ,味道都正常唔差…而且份量都算做大杯 ,下次等放假可以下次同一班朋友再嚟飲唔同嘅調酒。

Type of Meal
Last Night Supper