個幾月前先打完一篇食評話唔會再黎,但今日放假同屋企人去太古行街, 行行下老豆話想high tea,諗住比多次機會呢間店, 所以就介紹左佢地黎呢間食, 但估唔到今次又幾ok喎由於今日星期日, 所以等左大約10分鐘先有位, 係等位其間我地已經諗曬食d咩所以一坐低我就點左 抹茶紅豆蛋糕 (單叫 HK$29, 套餐: HK $46 附上奶茶/咖啡)味道不太濃不太膩, 有淡淡的抹茶清香, 適合不太喜歡重口味的人, 抹茶和紅豆永遠都是最佳拍檔, 簡直係雙重享受 (絕配!!!!!!!) 而最上層淺色部分的忌廉是相當的好吃, 是意料之外的好!!!!!~ 讚~~~~~~食完蛋糕飲埋杯凍檸水已經好飽, 飽到連今晚餐飯都可以唔使食~~ 哈哈
個幾月前先打完一篇食評話唔會再黎,

所以一坐低我就點左
抹茶紅豆蛋糕

Other Info. : 總體來說, 來夢見屋還是吃蛋糕較化算和有水準的, 而店員的服務還可以接受, 詢問了很多次都能很快地回答, 只是欠缺了笑容, 尚有改善的空間 : )
2012-09-02
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$46 (Tea)
抹茶紅豆蛋糕