期待左一個月終於食到,結果係失望既,失望在根本燒唔切訂左位,6:15入座,可以食到8:30,未齊人我地都開始叫野食先(係用pad 點菜既),肉類選擇多,刺身和壽司就唔多,放題就緊係咩都點黎試下。~~全晚既重點~~點完菜,侍應上左個龍蝦刺身&海鮮拼盤(蠔,鮑魚,扇貝,蝦,蟹蓋),係4個定5個人訂位就會送。海鮮拼盤係要燒既,侍應都會略略講下要點燒。我地努力燒,密密燒哂啲海鮮,但唔知係咪爐既問題,燒好耐都未熟。龍蝦刺身 - 第一次生食龍蝦,龍蝦上枱個陣仲識郁,新鮮😎蝦身肉已經起左,食落肉質好爽,彈牙。食完後,侍應會收走龍蝦,拎去煲個龍蝦粥👍正突然侍應提我地last oder😨,岩岩燒完海鮮拼盤,當時已經係7:45-8點。我地一行人o哂嘴,淨係食左啲刺身,壽司,同埋係海鮮拼盤黎之前燒左少少肉食,飽肚感都沒有!成枱開頭叫落既食物未燒,所以淨低個半個鐘喪燒,想食飽啲同埋唔想浪費食物。好彩到最後每人有杯movenpick安慰下個心靈Btw 個爐似乎有啲問題,最開頭叫左一份蜆,由一開波燒到最尾得幾粒開左。如果大家覺得大耐都未熟要出聲轉枱換爐
期待左一個月終於食到,結果係失望既,失望在根本燒唔切

訂左位,6:15入座,可以食到8:30,未齊人我地都開始叫野食先(係用pad 點菜既),肉類選擇多,刺身壽司就唔多,放題就緊係咩都點黎試下。

海鮮拼盤

龍蝦刺身
龍蝦粥

突然侍應提我地last oder😨,岩岩燒完海鮮拼盤,當時已經係7:45-8點。我地一行人o哂嘴,淨係食左啲刺身壽司,同埋係海鮮拼盤黎之前燒左少少肉食,飽肚感都沒有!成枱開頭叫落既食物未燒,所以淨低個半個鐘喪燒,想食飽啲同埋唔想浪費食物。

好彩到最後每人有杯movenpick安慰下個心靈

如果大家覺得大耐都未熟要出聲轉枱換爐