2024-06-01 397 views
呢間日本過江龍炸牛店, 初初開果陣排隊食過, 最近經過少左好多人, 唔洗迫唔洗等, 所以一於再食.呢度既坐位其實好舒服, 2個人都可以坐到卡位, 望住出面既環境, 感覺無咁焗足.出夠食炸牛, 咁當然要食牛啦, 但我又想食埋其他野, 所以就要左個翼板牛伴鰻魚套餐.套餐有飯, 麵豉湯, 生菜絲, 可以添加既, 同埋好多款調味比你調味.個人唔接受牛肉太生, 所以叫侍應比左個爐, 自己再慢慢煎熟D牛扒.呢個翼板牛牛味好濃, 肉質嫩又多汁, 無筋唔韌, 個皮都算脆脆地既, 起碼唔會好林.跟住到個鰻魚, 鰻魚比較薄, 炸完出黎食好似無左鰻魚既味道, 可能鰻魚都係就咁食好D, 但都OK的.
Type of Meal
Dinner