2014-06-17
我今日經過商場, 見到佢開左間新的. 唔知佢係未剛剛開. 見到佢跟坑口唔同. 坑口個間好多人. 擺野又亂. 又冇人執返好. 呢間寶林新都城. 環境乾淨, 光猛, 地方夠大. 一個店員, 時不時會整埋食物的排位. 凍櫃又夠温. 食物望下去很新鮮. 我買左合鰻魚卷. 鰻魚卷的魚唔算少. 有鰻魚味. 唔鯹. 飯雖然雪住, 但唔乾, 仍很軟.紫菜係過氣左. 但唔會un到扯唔開. 咬得開的. 一合都10-12小卷. 我食得快點. 冇數.^^ 食到落肚, 舌頭仍留有少少醋味. ^^整体上. 我會再幫襯 它有其他壽司望落去都很新鮮. 至於衛生程度,. 暫时只見外觀是企理的. 食物質數有待日後才知. 食完又冇事喎. 始終做好包裝至運送過來售賣, 都會有一定風險. 皆因現在天氣很熱. 服務員雖然得一個. 但態度好. 她會自動比我醬油. 唔洗問. 細心的.
凍櫃又夠温. 食物望下去很新鮮.
食到落肚, 舌頭仍留有少少醋味. ^^
整体上. 我會再幫襯 它有其他壽司望落去都很新鮮.
細心的.