2018-06-10 367 views
其實之前都食過好幾次,但實在因為真係太高質,所以每次想食甜品,都會忍唔住自動自覺咁過黎食。🤦🏾‍♀️鋪面細細,所以如果想一大班人過黎食,要有心理準備要排好耐。今次就友人嗌左兩個甜品,一中一西。首先,係我每次黎都必嗌嘅岩鹽拖肥Oreo鮮忌廉窩夫。呢度嘅窩夫整到勁輕,誇張啲講,輕到有少少似忌廉,所以係必食。加埋岩鹽、拖肥同Oreo,全部都係我鍾意嘅野,超邪惡但勁like👍👍薑汁三色芋圓。芋圓份量大方,有好多粒,都各自食到芋頭、番薯、紫薯嘅味。不過略嫌薑汁太甜,唔夠薑味。總括黎講,價錢合理,質素高,特別係窩夫,係值得我一再回頭嘅甜品鋪。

鋪面細細,所以如果想一大班人過黎食,要有心理準備要排好耐。