2021-06-18 938 views
聽朋友推介,話呢間深水埗新開既酸菜魚店好正,所以突登同屋企人去試下。🤣去之前要預早訂位,有秘密㊙️菜單可以提早order👍🏻#各位大大如果想去食記得預早order啦1.冰鎮咕嚕肉👍🏻👍🏻 #預早叫 $168凍凍地幾好食 個皮係隨脆口既 味道好特別 值得order.份量夠4個人食😘2.酸菜魚 $188我覺得有少少辣 但湯好濃 魚好實 #鍾意食辣嘅朋友可以去試吓 #有人聲稱係全香港最好食嘅酸菜魚🤣3.黑脆豆腐款式好精緻 外脆內軟 入面既豆腐熱辣辣#食既時候要小心唔好一啖放哂落口 #好吃😋4.杏汁潤肺湯 $35好好飲 好潤 同埋好香杏仁 👍🏻🤣 開頭個樣望落好似係糖水 但飲落好有雞湯味🥰 如果想食花膠 可以仲可以加多30蚊🥰 整體真係唔錯 仲冇收+1服務費 性價比高值得一去 🤩溫馨提示 :真係記得要卜位 因為平日都好多人
1.冰鎮咕嚕肉👍🏻👍🏻 #預早叫 $168
冰鎮咕嚕肉