(Non-member)
2009-01-24 12 views
今日想選一間可以比我同朋友食飯飲野ga餐廳,之後在這發現到這間catfe,本著一試無妨的心情去了,對食物本來不存有什麼期望,但為了貓咪,都抵番曬啦~今日係週六,知道佢開2點3,就夾好時間先好上到好發覺間cafe都幾家居feel(特別是個廚房)入到去有位coolcool的女侍應問幾位,我一行3人,因為暫時沒大桌子(都係比到4人坐咋)所以佢幫我係2人位度加多張椅子,服務是ok的,其間貓咪多次從我位子下走過(我的是突出的椅子),可是牠們都幾COOL,喵喵叫佢地都唔係好理一早有心理準備擔心D服務會否唔太掂,咪一早叫定曬D野食先,叫了蘑菇煙鴨胸長通粉同拿破崙意粉,味道OK,只要35元就不要咁高要求嘛XD餐飲都係普通的凍檸檬茶同朱古力(凍飲+5元)食物就要等耐少少囉,在等待期間有人埋單,那COOLCOOL女侍應就主動幫我們移去那邊坐(是近窗邊的位子)有間貓咪房可以入去睇喵喵,適合愛貓之人再去另外CAFE環境都幾乾淨,沒D貓味GE異味,位子少所以都係適合2~3人去,(有D客人7個人去佢都沒咁大張桌子比人)

今日想選一間可以比我同朋友食飯飲野ga餐廳,

今日係週六,知道佢開2點3,就夾好時間先好

一早有心理準備擔心D服務會否唔太掂,咪一早叫定曬D野食先,
叫了
餐飲都係普通的凍檸檬茶同朱古力(凍飲+5元)
有間貓咪房可以入去睇喵喵,適合愛貓之人再去
$40 (Lunch)
  • 蘑菇煙鴨胸長通粉