2024-07-11
周末搵到一間好chill又靚嘅cafe!仲要唔洗過海係太子旺區就去到手~Weekend brunch set 勁多款式,仲有飲品甜品小食,真係樣樣都好吸引!🔻伏特加辣蕃茄忌廉蟹肉粗管通 $128蕃茄忌廉汁味濃稠,酸酸甜甜唔會好膩,仲有都幾多蟹肉,係高質香濃嘅長管意粉~🔻All Day Breakfast $148好豐富多料,炒滑蛋(炒得好靚好滑),煙肉,蒜油蝦(好多隻),忌廉薯餅,西班牙青椒仔,布里芝士酸種麵包(有烘過底口感更加香脆)🔻黑松露薯條 $68抵食!大大份又夠脆又厚薯😍 🔻西班牙青椒仔 $58真係要推推推推推薦的一個抵食又高質小食!唔係好多西餐廳有得食~隻隻青椒仔都大大條,焗完要炸好有口感,落少少鹽調味簡單又好食~好岩下午茶食!🔻Hojicha Tiramisu $68性價比高!係一個精緻木盒裝住,焙茶味濃厚,整體幼滑度高,唔會好甜,飯後甜品都唔覺得好邪惡👍🏻🍹Yuzu Sunshine (lemon soda)Mix左蔓越莓嘅柚子青檸梳打,好開胃同解渴,配薯條同青椒仔really perfect match 啊!🍹Summer Splash (cold brew)超Fres
仲要唔洗過海係太子旺區就去到手~
🔻伏特加辣蕃茄忌廉蟹肉粗管通 $128
🔻All Day Breakfast $148
🔻黑松露薯條 $68
抵食!大大份又夠脆又厚薯😍
🔻西班牙青椒仔 $58
🔻Hojicha Tiramisu $68
🍹Yuzu Sunshine (lemon soda)
🍹Summer Splash (cold brew)
超Fresh 的果味冷萃咖啡,帶有菠蘿加百香果香味,好清新。