知道鮮芋仙一直都多人食,無諗到9點幾10點都要大排長龍!呢日嚟到至少有20人以上排緊隊,但因為好想試試佢有幾好食,所以決定排一次!排左至少半個鐘之後終於到我哋,當日有人食飽離開個時,門口就有位員工會安排隊頭既人坐低,所以完全唔驚人多混亂。叫左兩份甜品,份量超大。招牌豆花豆漿:豆花同豆漿都唔算太甜,配料有芋圓、芋泥同珍珠。芋泥先係入面最驚喜嘅!芋頭打成蓉而唔係一舊芋頭放落去,口感嫩滑creamy,超鍾意!-芋薯圓Q麻薯牛奶冰:大推!份量極大,一個人肯定食唔晒。牛奶冰滿到就嚟瀉,配料都唔馬虎,有大芋圓小芋圓冬瓜條雪糕等等⋯⋯除咗面頭既焦糖同雪糕外成個甜品都唔會過份甜,必食😍雖然出面真係大排長龍,但質素同份量絕對配得起。有機會仲會試,但等無咁多人排隊先
知道鮮芋仙一直都多人食,無諗到9點幾10點都要大排長龍!

叫左兩份甜品,份量超大。

招牌豆花豆漿

芋薯圓Q麻薯牛奶冰

除咗面頭既焦糖同雪糕外成個甜品都唔會過份甜,必食😍

Waiting Time
40 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Last Night Supper