2024-10-14 403 views
收工嚟到尖沙咀,今日又唔係好想食打邊爐,想chill chill地食吓西餐,所以今日就過咗嚟美麗華espresso alchemy!呢度食物選擇都好好多,都唔會覺得好Heavy!咁今次我哋就揀咗青醬雞肉意粉!味道都幾好,大大碟,又唔會太鹹,雞肉份量都唔錯,男人食都會夠飽!另外我都再叫咗個青醬雞肉三文治,佢個麵包唔係普通麵包,食落脆邊香口,又有蕃茄片襯托,食落幾fresh!幾健康!之後我哋再叫咗個生酮花生醬蛋糕,比健身或者減肥人士!唔會有太多糖!最後我仲叫咗杯朱古力,每次過嚟飲呢度嘅朱古力都覺得好濃好滑,好快就飲晒一杯,下次要叫大杯啲先得!同埋呢度坐得都幾舒服,啲職員態度都好好,好值得推介大家嚟輕鬆吓!