2022-06-08
話說佢都幾難book位咁我哋打去想話食星期四,平啲呀嘛,職員話當晚好爆呀可能要坐到lift口出面,建議我哋星期五,是但啦就星期五,點知都係要坐到lift口囉,其實佢座位安排真係好大問題,見當晚有枱冇人坐,都要安排我哋坐到去lift口,星期五六日假期貴啲嘛。講返佢個任食套餐無限時間,先食雞煲,到蒸海鮮,再飲湯,最後火鍋,蒸海鮮拼盤限一次,雞煲同火鍋都係任你食,火鍋我個人覺得唔吸引,我哋二人如要烏雞湯就要加$38,好似4人就免費,雞煲係生上,自己煮,職員會教你計時炒四次咁就食得,食完個雞煲仲問你要唔要再加,我哋再加,都係小辣、個雞煲真係好好食,原來係上另一煲生嘅比我哋,再跟返之前程序再自己煮,唔係就咁倒啲雞係同一個煲到,呢方面好抵讚,到蒸海鮮併盤,呢個最期待,好彩無令我失望,蒜蓉蒸海鮮好香,好入味,夠晒滋味,烏冬同聖指好好味好正,但龍躉肉薄咗啲咁,職員個個都好好又勤力,飲品唔係講到咁多選擇,希望你哋能夠改善座位編排上嘅問題。