2024-01-31 340 views
短時間內已經到訪左兩次,因為佢啲野食好高質,對客又好friendly🥹覺得係值得被多啲人關注既小店~忍唔住係到留個好評✨第一次到訪係星期五晚,同兩個朋友想食居酒屋但本身想去嗰間full左就上網搵,見到呢間新開又少review就決定試一試,點知完全冇後悔~佢個海膽豆腐真係外脆內軟又夠熱,豆腐唔知點解可以咁嫩滑🥹配埋上面既海膽醬係好夾好好食呢個蝦湯烏冬都係好足料好濃郁🦐用蝦熬製嘅湯底配上有咬口嘅烏冬~食蝦敏感嘅我都忍唔住飲哂碗湯🤣同場朋友想飲sake,主理bar哥哥都好有耐心介紹每種既分別同推介俾我地😌而我哋聽完佢嘅講解揀咗一支我哋都覺得唔錯,佢仲拎咗兩盤清酒杯可以俾我哋揀,完全符合我哋打卡嘅港女要求🥰之後比較鍾意飲啤酒嘅我見到佢原來有個特色推介係50%既白啤加50%既黑啤!佢中和左黑啤嗰種咁苦嘅味同時又飲到白啤既香甜🤭(其實試左一杯之後都可以自己要求要幾多percent mix埋~Overall 係超級好既體驗☺️好適合幾個朋友黎放工飲下野傾計

呢個蝦湯烏冬都係好足料好濃郁🦐