2022-08-13
#flashback 。假日 。日常。We are lucky that no need to be waiting for longggggPretend that we’re @ coast😏呢間coffee shop係友人嘅wish list 入面,咁啱嚟到,又既然唔使等咁耐,咁當然就要匯一匯佢啦,就算已經食飽飽😅 其實佢都有好幾款唔同嘅咖啡,只不過因為今朝已經飲咗,所以今次就幫襯唔到啦,咁就試吓其他款式嘅嘢飲啦~由於有人太飽,佢只係嗌咗杯嘢飲,咁我就試吓呢一個甜點啦 - 焦糖蘋果雙層芝士蛋糕,聽個名以為會甜啦係咪,估唔到又唔太甜,味道剛剛好,有口感,個餅底好好味!!今次唔飲咖啡,轉飲牛果Smoothie😉,呢一杯就失色咗少少,如果..如果..杰身啲,牛油果味重啲就更好..但賣相係OK嘅~下次平日要再嚟!
。假日 。日常。
Pretend that we’re @ coast😏
下次平日要再嚟!