2021-04-20 445 views
原本想過一個懶洋洋嘅假期,點知老婆大人話要去旺角花墟買花,買花前梗係要對自己好D,於是決定去Wing's Kitchen食Lunch。假期Menu選擇好似比平日的少種類,不過都揀到我地嘅心水。我食All Day Breakfast而我老婆就叫咗我上次食過嘅Burger。Burger當然好食,佢件漢堡扒係用安格斯牛肉做嘅,Juicy得黎肉味香濃,其實$75真心抵食。至於我叫嘅All Day Breakfast都唔錯,不過無咗茄汁豆,感覺就好似差咁D野咁,不過佢D香腸都好食嘅,多士又夠熱,另外有D菇拌碟,幾好嘅配搭。飲品叫咗咖啡,正正常常啦,所以都無影相了。佢D啤酒係正嘅,不過今次無飲,始終好似太早,下次啦。
2021-04-03