2020-04-20 516 views
唔係係咪心情太緊張、定係突然轉天氣🤔 #小秘書 嘅 #皮膚敏感 又發作👉🏻👈🏻 可惜 #余醫師 早幾日無返,我唯有食住 #西藥 頂住先,不過就搞到個人渾渾噩噩😴 為免有差池,我今日專登請假去比醫師把把脈😅 攞得藥嚟,已經差唔多一點... 成朝未食嘢嘅 #小秘書,個肚餓到咕嚕咕嚕咁響... 真失禮🤦🏻‍♀️為免亂食嘢又搞出事,只好走去 #名果店 飲杯 #果汁 頂住先。我聽 #店員 介紹,揀咗「是日優惠」#台灣釋迦(店員話即係 #番鬼佬荔枝) 配 #雪梨,飲咗有咩好我就唔知,不過味道甜甜地、好舒服順喉。雖然$30係有啲貴,不過材料都係 #全天然水果,絕對無加水、糖,就當幫我呢個懶人將生果執肉嚟食,都係一個健康之選嘅👍🏻

2020-04-20
TakeAway
$30 (Other)