2019-03-17 1150 views
係香港好難搵到健康又好味的餐廳,原因大概係香港人口味比較重同埋食米飯為主,我之前因為想操muscle 減fat,所以都想多蛋白質少碳水化合物,Fete Up就真係好岩我啦。我選左的食物係Fete Lite - 可自選食物組合,我選左雞扒,栗米,椰菜花,西蘭花,鸚嘴豆,另外加左鴨胸。 HK$116如上邊所講,Fete Up真係好岩做緊Gym練大隻/減少食碳水化合物既朋友,因為你可自選食物,而大部分自選食物都係蛋白質/疏菜為主。味道方面又點呢? 雞扒同鴨胸煎得好香唔會”hi”身,栗米同鸚嘴豆唔係用罐頭貨,西蘭花新鮮,個人最中意係佢個椰菜花,佢係有roast 過,所以係好香好軟身,唔會剩白拾。

Delivery