2022-10-16 330 views
Pret路過成日都會見到好多間,實際諗唔到食邊類既時候入去總會搵到好多選擇🥰呢次推介下幾款自己經常食既💮🥪純素牛油果紅甜椒 159kcal/100g🔅light首選!Bell pepper香甜唔會膩,配以creamy牛油果夠滿足😚🥪雞肉牛油果三文治 224kcal/100g😉雞肉牛油果基本無錯 可惜係沙律醬🤫如果係減脂人士就要小心啦🫐鮮莓Granola yougurt 唔好以為yougurt細細份只可以當零食🤣甜甜Granola加上向日葵籽,加上greek yougurt都300kcal以上而且糖分夠😛當午餐食完超飽 健康甜品之選想睇更多我既食評同分享 可以follow我ig @puddingfoodhk ๑ºั╰╯ºั๑🍮
呢次推介下幾款自己經常食既💮

🥪純素牛油果紅甜椒 159kcal/100g