2019-06-08 1229 views
忍唔住要還返一首歌比佢,店主有心思地將每杯飲品用感覺配上歌詞,幾特別!呢杯就係除旋律變化即興又如何雖然食物真係等得耐少少,不過好岩假期relax!值得等,因為野食真係有d 驚喜! feel 到店主用心制作,所以野食都即叫即整,包括餃子!話說唔知有無新鮮豬肉,我地3點一開鋪到既時候,廚師正出外揾新鮮食材,好在最後揾到先有得試!所以真係即刻包嫁!咸蛋黃醬炸薯條,偏淡味,咸蛋黃醬味唔夠濃推介卡邦尼炒腸粉,係佢地招牌之一,的確有驚喜!sauce 唔會太濃太杰身,唔會有好漏既感覺,抵讚!洋蔥好香!蒜蓉牛油炒雜菌,正常發揮!總括,係中環一個可以比你relax. hea 一個下畫既地方,價錢絕對合理,適合慢活人士!温馨提示,佢地招牌菜係慢煮豬腩仔,同普洱茶雞翼,豬腩仔因為慢煮加每日新鮮整係晚市先有得試,而雞翼都係要雪既關係,限量的!

呢杯就係除旋律變化即興又如何

冰糖蜂蜜菊花茶

雖然食物真係等得耐少少,不過好岩假期relax!

自家包黑松露芝士好好味煎餃

所以真係即刻包嫁!

咸蛋黃醬炸薯條,偏淡味,咸蛋黃醬味唔夠濃
咸蛋黃醬炸薯條

推介卡邦尼炒腸粉,係佢地招牌之一,的確有驚喜!
港式卡邦尼炒腸粉

蒜蓉牛油炒雜菌,正常發揮!
蒜蓉牛油炒雜菌

2019-06-07