2019-11-25 137 views
今日同女朋友去大埔食dinner, 又唔想去充滿tg 既大埔中心,就去左近太和既呢間NOC NOC 酒吧。間餐廳入面好有情調,枱面有蠟蠋,餐廳周圍d 燈都幾靚。咁我地今日就叫左一個主食同一個小食拼盤。先黎個小食拼盤,叫摩天輪!佢係真係一個摩天輪咁既樣,可以轉既,幾過癮可以轉住黎食。不過轉既時候請保持克制,因為d 炸物都放得幾滿,我轉得太激烈差d 跌左d 薯條出黎😂摩天輪有炸魷魚、炸芝士條、薯條、雞肉條同埋沙律。特別留意個芝士條,要及早食,因為佢仲熱既時候d 芝士可以拉到好長! 小食拼盤仲配左三個醬,有蜜糖芥末、芝麻醬、芝士醬。我地仲叫左個德國鹹豬手,好香,d 皮係脆卜卜既,仲要上枱既時候已經切好左,推薦!話到明酒吧,就當然有酒飲,不過我地唔飲酒既😂 但我數過,餐牌有成9頁既酒,你想飲咩酒都有🤡同埋呢到仲有得睇波,掟飛鏢,不錯。

間餐廳入面好有情調,枱面有蠟蠋,餐廳周圍d 燈都幾靚。

咁我地今日就叫左一個主食同一個小食拼盤。

摩天輪

小食拼盤仲配左三個醬,有蜜糖芥末、芝麻醬、芝士醬。

德國鹹豬手

同埋呢到仲有得睇波,掟飛鏢,不錯。
2019-11-21
$200 (Dinner)
摩天輪
德國鹹豬手