2015-05-27 677 views
1950,一個好有舊式的歐洲感覺,今次我去試的地點係美林,都唔記得係佢第幾間分店啦!之前的我都覺得好食,所以對這間分店都好有期望!今次我地試了9個菜,其中最深刻的係佢的原隻咸豬手,味道絕對拍得上大品牌的豬手,但價錢絕對比較平,而且好大隻,真係意想不到!飲品更可以免費添飲!而另一個比較特別的係有孜然籽茄子,茄子就到到都有得食,但在餐廳有用孜然粉整的真的是少有,而且仲要入味!一大班人去食絕對抵食!芝士超愛者的小妹我又出動, 今次食韓式拉芝士辛辣泡菜雞肉石板飯, 我地主菜當然是芝士,特別係上台時仍然會"滋滋"聲!美式燒豬仔肋骨,不太硬,而且能鎖住肉汁, 正!小妹是一個食雞翼要食埋骨的人,好在佢地兩款雞翼連骨都熟透,而且味道剛好!到肉醬薯條,味道好食,但小妹唔喜歡淋了的薯條,但我朋友就好喜歡!餐牌:

飲品更可以免費添飲!
豬手
孜然瓜
一大班

人去食絕對抵食!

美式燒豬仔肋骨,不太硬,而且能鎖住肉汁, 正!
香辣雞翅
到肉醬
薯條,味道好食,但小妹唔喜歡淋了的薯條,但我朋友就好喜歡!
肉醬薯條
餐牌: