2024-02-14
我個friend話銅鑼灣呢間放題啲鮑魚超好食🤣每次起碼食20隻,佢話咁樣一定回本!嗰日同佢一齊去食咗真係唔錯,咬落非常之爽口!本身都好鍾意食放題,因為覺得好抵食,而且種類選擇多。刺身、卷物、燒物、天婦羅、鍋物,再去到甜品生果咩都有😃諗返都覺得好抵!基本上講得出嘅刺身都有,三文魚甜蝦榮螺赤貝全部都一定有。今次去食覺得特別在於佢有海蜇😀同樣都係食極唔肥,而且好好食!非常之推介佢哋嘅花雕醉鮑魚,佢哋每一碟都好用心,有一隻鮑魚殼做裝飾。鮑魚除咗爽口,仲有好香濃酒香味,我食咗十幾隻先收手🤣抵!蒲燒鰻魚係我非常推介嘅嘢食,鰻魚咬落去好香口而且肉厚有質感,一落單就叫10件,會成排上比你😃👍🏻 鵝肝壽司好正超大件鵝肝,而且裏面仲非常之軟滑,我覺得食呢個都可以回本😁除此之外,佢哋嘅燒蠔都唔錯,上面有啲辣椒同埋炸蒜,勁正!黑松露蟹肉芝士軟殼蟹卷,佢嘅飯量唔多,但係餡料超多,黑松露好香味道好夾。比目魚西京燒平時喺餐廳食要百幾蚊一件㗎,而家有得任食真心正,質素同出面餐廳差唔多!食到咁上下就要出去自助區睇吓,有大量熱盤,霸王雞都有😱仲有好多生果切好晒唔使自己落手,雪糕方面有Häagen-Dazs。咁多種選擇二百
基本上講得出嘅刺身都有,三文魚甜蝦榮螺赤貝全部都一定有。 今次去食覺得特別在於佢有海蜇😀同樣都係食極唔肥,而且好好食! 非常之推介佢哋嘅花雕醉鮑魚,佢哋每一碟都好用心,有一隻鮑魚殼做裝飾。鮑魚除咗爽口,仲有好香濃酒香味,我食咗十幾隻先收手🤣抵!
蒲燒鰻魚係我非常推介嘅嘢食,鰻魚咬落去好香口而且肉厚有質感,一落單就叫10件,會成排上比你😃👍🏻 鵝肝 壽司好正超大件鵝肝,而且裏面仲非常之軟滑,我覺得食呢個都可以回本😁除此之外,佢哋嘅燒蠔都唔錯,上面有啲辣椒同埋炸蒜,勁正!
黑松露蟹肉芝士軟殼蟹卷,佢嘅飯量唔多,但係餡料超多,黑松露好香味道好夾。 比目魚西京燒平時喺餐廳食要百幾蚊一件㗎,而家有得任食真心正,質素同出面餐廳差唔多! 食到咁上下就要出去自助區睇吓,有大量熱盤,霸王雞都有😱仲有好多生果切好晒唔使自己落手,雪糕方面有Häagen-Dazs。咁多種選擇二百幾蚊真心抵