2023-11-19 585 views
已經去咗食第3定4次了🤭唔可以話坐得好舒服食物真係好食😋店員服務態度就唔係主動嘅,但未到好差~🔺墨西哥粟米片配蜜糖芥末醬 $58粟米片有烤過芝士上面但一定要快食涷咗就會硬晒😗醬汁可以要兩個或者一個,有黑松露醬,沙沙醬或者蜜糖芥末醬🙌🏻今次揀咗蜜糖芥末醬同粟米片都好夾🥰🔺雙重芝士浴浴單邊雞翼 $62雞翼上面有大量焗過嘅芝士🧀雞翼感覺就係平時係超市買嘅氣炸雞翼,真係冇咩特別而且都幾辣下😗可以不食這個都得~🔺香辣鹹牛肉意粉$98可以選擇要辣定唔辣就揀咗少辣🌶建議要有辣!!如果唔係好單調意粉感覺係肉醬意糭但鹹牛肉份量十分多同埋有好多芝士碎😚🔺温泉蛋卡邦尼煙肉意粉 $98卡邦尼主要就係忌廉汁🙌🏻都好掛汁唔會好濃味再撈埋温泉蛋食真係幾正💖🔺A big breakfast $138包括有黑松露炒蛋,煙肉🥓大啡菇,香腸,芝士烤番茄🍅煙三文魚,沙律,菠菜薯波同牛角窩夫🧇大啡菇好juicy, 牛角窩夫有楓糖甜甜地🥐其他食物就冇咩特別了~🔺Mocha $48有驚喜真係好好飲✨係偏甜好隻~推!!🔺焦糖脆脆咖啡鮮奶 $60焦糖脆脆有好多配上咖啡飲真係好夾💖🤤好味度 : 9/10🔙回頭率 : 9/10

🔺墨西哥粟米片配蜜糖芥末醬 $58

🔺雙重芝士浴浴單邊雞翼 $62

🔺香辣鹹牛肉意粉$98

🔺温泉蛋卡邦尼煙肉意粉 $98

🔺A big breakfast $138

🔺Mocha $48
有驚喜真係好好飲✨係偏甜好隻~推!!

🔺焦糖脆脆咖啡鮮奶 $60
焦糖脆脆有好多配上咖啡飲真係好夾💖