🇭🇰元朗添添茶餐廳,享受港式高水準下午茶- 裝修好用心,牆上掛咗關於元朗嘅卡通壁畫,增添了不少趣味。啲凳坐得好舒服,食嘢都坐得好啲1️⃣ **蔥油叉燒蛋撈麵** 🍜 - 蛋熟到剛好,非常之滑,蛋汁令撈麵濕潤,豉油味道唔會過鹹,叉燒切得大大塊,肉質軟嫩,真係好味。2️⃣ **炸雞髀配薯條** 🍗🍟 - 外皮炸得香脆,咬落去好滿足。薯條有多種口味選擇,例如原味、孜然等,我哋揀咗海苔味,味道獨特,增添了驚喜。3️⃣ **經典紅豆冰** 🍧 - 奶味香濃,紅豆份量十足,食落去好滿足,甜而不膩,夏天食正好。4️⃣ **凍檸檬利賓納** 🍋🥤 - 檸檬同利賓納嘅配搭好match,清爽可口,解渴又提神。🚩元朗鳳琴街18號玉龍樓地下3&6號舖#元朗 #添添茶餐廳 #蔥油叉燒蛋撈麵 #炸雞髀 #紅豆冰 #凍檸檬利賓納 #香港美食 #食評 #元朗茶餐廳 #香港探店
🇭🇰元朗添添茶餐廳,享受港式高水準下午茶

1️⃣ **蔥油叉燒蛋撈麵** 🍜
滑蛋叉燒蔥油撈麵

2️⃣ **炸雞髀配薯條** 🍗🍟
炸雞髀薯條

3️⃣ **經典紅豆冰** 🍧
經典紅豆冰

4️⃣ **凍檸檬利賓納** 🍋🥤
- 檸檬同利賓納嘅配搭好match,清爽可口,解渴又提神。
凍檸賓

🚩元朗鳳琴街18號玉龍樓地下3&6號舖