2023-07-15
約朋友食飯,見到呢度氣氛唔錯,都多推介,就黎試下啦!😎😎我地六點零到,有三枱客到,坐左一陣就開始多人,唔洗半個鐘室內就已經滿座,不過戶外都仲有位既,唔怕熱的話,我地好彩黎得早!我地兩個人,叫左都幾多野食,好滿足!甘熱既天氣,一定叫只椰青消下暑!多大只,冰涼清甜!爽呀!馬拉盞炒芥蘭芥蘭係芥蘭苗,夠嫩,爽口無苦味!食泰國野一定唔少得佢!豬、牛、雞串燒各二第一次見用啤酒杯做容器,又幾好喎,啲油滴晒落杯度!串燒熱辣辣,肉質夠嫩唔鞋,又大舊。燒到好香口,點埋個沙爹醬食,好好味!必食!斑蘭牛肉咖哩配薄餅第一次食有斑蘭既咖哩,佢個咖哩汁好濃,香濃咖哩中夾雜住斑蘭微微既香同甜味,好好食喎!呢個對於唔食得辣既朋友好岩!一定會愛上咖哩!薄餅係油酥餅,點咖哩食一流!菠蘿炒飯成個桶上,份量好多!材料好豐富,有蝦、魷魚、腰果同大量既菠蘿!飯炒得好靚,粒粒分明,唔會太咸,夾住甜甜多汁既菠蘿食,好好味,好適合夏天食,會更開胃!好滿足既一餐!野食好味又足料!推薦推薦!
我地兩個人,叫左都幾多野食,好滿足!
甘熱既天氣,一定叫只椰青消下暑!多大只,冰涼清甜!爽呀!
馬拉盞炒芥蘭
芥蘭係芥蘭苗,夠嫩,爽口無苦味!食泰國野一定唔少得佢!
豬、牛、雞串燒各二
第一次見用啤酒杯做容器,又幾好喎,啲油滴晒落杯度!
斑蘭牛肉咖哩配薄餅
薄餅係油酥餅,點咖哩食一流!
菠蘿炒飯
好滿足既一餐!野食好味又足料!推薦推薦!