2015-06-03 793 views
元朗不嬲出名多野食 雖然我住柴灣 但係都要入去覓下食 成堆frd一齊食 唔係放題 就韓燒 唔係打邊爐 就雞煲 結果我地就搵左間可以滿足我地幾個願望既雞煲 呢間雞煲其實之前都聽人介紹過 不過一直都冇的起心肝去試 今次又多人 所以一入去就即刻搵呢間野 而且我地成堆人都幾路痴 不過好彩呢間野都唔係好難搵 跟住google map好快就可以搵到 雖然都幾多人 不過等左唔係好耐就有位喇 入到去 可能太多人既關係 都冇乜人理你 坐左一陣 終於見到我地既存在喇 之後個雞煲來左 啲雞既份量都幾足 唔會話太細隻 而啲雞都幾入味 之前食過有啲就咁搵水sap熟左就算 得啲湯底浸過既地方先有味 又hea又求其 好彩啲雞都冇令我地失望食完啲雞就開始打邊爐 啲野食既種類 唔算太多 不過都叫夠食 唔會得兩三款咁少 啲野食都會跟足你叫既比你 唔會混水摸魚 啲調味都冇偷工減料 其實成餐飯都食得幾滿足幾滿意 雖然啲侍應唔係好理你 但係服務態度都唔係差 可以只係唔係好夠人用 可以理解既 間野既衛生都唔係太差 唔太烏糟 如果烏糟既話都做坐到咁耐 吹唔到咁耐水 如果要Reu 或者聚下舊 呢間雞煲都係唔錯既選擇 如果諗唔到食乜

食完啲雞就開始打邊爐 啲野食既種類 唔算太多 不過都叫夠食 唔會得兩三款咁少 啲野食都會跟足你叫既比你 唔會混水摸魚 啲調味都冇偷工減料 其實成餐飯都食得幾滿足幾滿意 雖然啲侍應唔係好理你 但係服務態度都唔係差 可以只係唔係好夠人用 可以理解既 間野既衛生都唔係太差 唔太烏糟 如果烏糟既話都做坐到咁耐 吹唔到咁耐水 如果要Reu 或者聚下舊 呢間雞煲都係唔錯既選擇 如果諗唔到食乜 我都會再來多次既
2015-05-26
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$300 (Dinner)