2021-07-15 284 views
呢間餐廳 早前見佢試業已經有興趣 不過唔少人等就放棄左 是日去未來幼稚園交野 領埋校服啦 但一離開就開始落雨☔️ 好在醒目爸等待期間⌛️ 去呢間餐廳留定位🙌✅偽海洋館用餐環境店子小小 但上面個海洋屏幕好吸睛 好似 #海洋列車 果種有唔同魚游黎游去 雖然小規模版但小孩就是愛(小影片放在留言了)湯圓成日指住「媽媽 呢個鯊魚呀 呢個魔鬼魚呀🥰」✅貼心小禮物🎁我地習慣等食/ 點餐期間自備小簿子或者過期日曆紙俾湯圓畫畫 店家見到竟然好熱心安排左 #小畫簿同顏色 仲有 #貼紙頁 湯圓即滿心歡喜🤩✅美味午餐🥣有兒童餐具又係小加分位🥳 🍽All Day Breakfast $98都幾豐盛 #係巴馬火腿呀 🤩滑蛋夠滑仲有黑松露添 蝦都有兩隻仲要爽彈既 蒜蓉包都鬆軟但再香啲更佳 香腸帶微辣亦很開胃🍽明太子海鮮意粉 $78其實我地試過foodpanda叫呢個 覺得幾好味 今次難得堂食就忍唔住再叫 新鮮即食果然好味好多😂開邊蝦調味香 連蝦頭膏都好正 海鮮熟度都剛好 老公最愛個意粉汁 加入三文魚籽調和更覺鮮味🍽金蛋單骨雞翼(6件)+$38好味呀 外層香 內層雞肉嫩而且肉汁夠🍽洋蔥圈 +$38老公每次見到餐廳有售都會

✅偽海洋館用餐環境

✅貼心小禮物🎁

✅美味午餐🥣
有兒童餐具又係小加分位🥳
All Day Breakfast

🍽All Day Breakfast $98
明太子海鮮意粉

🍽明太子海鮮意粉 $78
金蛋單骨雞翼(6件)

🍽金蛋單骨雞翼(6件)+$38

💦熱檸茶
懶養生來個熱飲😜

💦凍朱古力 特飲+$10
湯圓既 我偷飲左啖都好夠味

臨行湯圓要放水 好在餐廳有廁所🚽衛生情況正常啦 (不過我每次都會用廁板抗菌墊更覺安心)洗手位唔會太高 唔駛抱高湯圓感到方便🙌

離開仲起沿路生果檔遇上極親人的貓貓🐱整個被萌到🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
📍是但求其食
元朗屏會街19號幸福樓一期地下16號舖
交通:屯馬線 元朗站轉任一輕鐵至豐年路下車 步行約5分鐘
2021-06-26
Type of Meal
Lunch
All Day Breakfast
明太子海鮮意粉
金蛋單骨雞翼(6件)