2017-04-11 247 views
一個充滿童件回憶既地方。以前係深水埗讀書, 成日係呢頭食飯。今日重遊舊地,見到呢間車仔麵開左分店,人龍亦好長。但都難忍我想食既衝動。 新裝修幾有香港風味,個落單牌好特別,幾環保,好似白板咁。落完單就擦走佢。好特別我叫左 八爪魚腐皮卷同魚皮餃,配辣汁(微辣)。個湯幾入濃郁,少少辣,幾惹味。而八爪魚腐皮卷就幾好食,入面有一粒粒既八爪魚粒,幾有咬感。魚皮餃就普通,OK既而我朋友就叫左 鮮蝦腐皮卷同手打魚肉,配辣汁(中辣)。呢個個湯好有驚喜,好入味 鮮蝦腐皮卷,蝦味十足,好食!!手打魚肉,我覺得有D腥,朋友就覺得OK,仲覺得好食,所以好因人而異,整體OK整體:湯好入味,麵質有少少硬,份量都夠,滿足價錢都抵,呢度每人都係$27同以前既味道都差唔多,係人多左D,坐得迫少少,如果空間大D就會好D。下次係深水埗會再去不過要早D
一個充滿童件回憶既地方。

新裝修幾有香港風味,個落單牌好特別,幾環保,好似白板咁。
落完單就擦走佢。好特別
整體:湯好入味,麵質有少少硬,份量都夠,滿足
價錢都抵,呢度每人都係$27

不過要早D
2017-04-09
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$27 (Dinner)