2017-05-28 444 views
又同友人既每月一聚,今次揀佐係九龍灣既Kim's spoon。估唔到呢餐食完係朋友圈同facebook會有咁大回響既。唔係話特別好食定咩,而係呢個二人餐賣相十足兒童餐一樣。芝士漢堡泡菜蛋包飯個樣勁卡通,加試薯條粟米係個飯附近,勁兒童餐feel,再加個勁似雪糕既忌廉芝士卡邦尼年糕,簡直係兒童餐既必備之一。咁即係有個烤肉係度都唔會有人認為係大人餐咁。講番味道兒,個烤肉真係好正好好味,燒熱個板再加牛油再加上牛肉,勁好味。至於個年糕呢基於我對青椒麻麻,而個年糕好重青椒味,我覺得一般,但友人覺得味道唔錯。個韓式炸雞好好食丫,勁香👍👍至於個炒飯我覺得就一般啦,個炒飯唔錯既,但塊漢堡扒好鞋,所以就一般。個包我地想食個陣都福佐啦,我只好約佢擺上鐵板個度燒一燒😆😆飲品度我叫佐西柚梳打,友人叫佐柚子蜜,兩杯野飲品錯既。仲有呢度既泡菜係任食既!!冇錯!係任食!!同埋佢地送既前菜都好好味。埋單個陣因爲係電盈員正仲另外有折tim,真係抵食😋😋
2017-05-26
$150 (Dinner)