(Non-member)
2008-03-23 904 views
復活節同班朋友慶祝生日兼bbq..點知去到一肚氣我地十幾日俾個大約八九人既地方我地, 連都唔夠, 要我地自己去其他無人既爐到d炭濕到呢...好似玩緊煙花咁...員工態度極差, 問佢拿用具好似乞咁..問佢地野, 九唔搭八...d叉超易斷, 拿去換, 仲要串返我地轉頭, 真好笑, 我去咁多個場, 得呢個場係咁lor食物, 無雞中翼, 得d腸仔, 丸呀咁啦... 連麵包粟米都無! 多春魚腥既, 番薯有d壞既, 青椒切得超細件好難燒,d牛扒未解凍就拿出黎, 之後, 無咩食了..一人包一支水加汽水(但只限3款, 連coke都無得選擇, 要另加錢喎???)最唔明係, 要俾按金囉... 總之, 呢個場, 我地成班朋友已經blacklist左佢..以後都唔黎!!!
復活節同班朋友慶祝生日兼bbq..
點知去到一肚氣
d炭濕到呢...好似玩緊煙花咁...
最唔明係, 要俾按金囉...