2021-09-05 567 views
𝑺𝒖𝒃𝒘𝒂𝒚每次一出新野就會即刻想嚟試試佢🥳非廣告🪧差唔多試晒佢啲餡 今次就試吓全新本土口味嘅豬扒包🤩.📌香烤免治豬扒潛艇堡 $42佢係用免治豬肉碎壓成一塊扒咁 唔係真係一塊豬扒🐷所以食落好似漢堡扒🙈口感唔會好鬆散 食落都幾實淨彈牙😌佢寫𝒃𝒃𝒒味 不過我就覺得就係鹹鹹地咁 味道唔算好濃 有少少似豬肉丸嘅味🤫應該𝒃𝒃𝒒味係佢個醬 唔係原本塊扒🤣塊扒勁厚身又大塊 同個6‘’包一樣長度 都幾抵食🤑再加埋兩片加熱之後融融地嘅芝士 有啲似芝士豬柳漢堡🍔再配埋海量嘅蔬菜 都幾𝒇𝒓𝒆𝒔𝒉🌱最鍾意就係佢啲包 四款各有特色😚甜嘅可以揀𝒉𝒐𝒏𝒆𝒚 𝒐𝒂𝒕🍯鹹嘅可以揀芝士🧀全麥包麥味都好香🌾白麵包就重麵粉味 配濃味啲嘅配料就啱晒🙌🏻包身烘到外脆內軟 平得嚟又好食 仲幾健康 絕對係快餐首選🥰
📌香烤免治豬扒潛艇堡 $42