2021-08-02 97 views
「log ye dim sum樂意點心」今日喺哩度飲茶!由尖沙嘴H出口行扶手電梯上去地面,再過兩條街就到!路程只需4分鐘,一點兒都唔難搵😀一入去個裝修好高級,金綠色配搭好modern!最重要係all day 由朝頭早到夜晚甚至深宵都供應!新鮮人手即叫即做服務有禮,一入去講幾位就可以度體溫直入,唔需要等位。諗好想飲咩茶就直接同waitress講👌因為係tea time諗住食小小填肚,點知⋯小小都食到我好full😎正正就是物超所值😎每份美食都令人回味真係好足料呀⋯ 應該要嗌多幾個fd一齊先食得曬!個腸粉皮超彈牙,如果大啖d咬埋入面會食到蝦肉同脆卜卜嘅油炸鬼,兩者夾到好恰到好處!我對面嗰位話,哩間好好食wor,下次嗌d朋友一齊嚟食先!😝
「log ye dim sum樂意點心」

新鮮人手即叫即做

普洱茶

每份美食都令人回味

籠仔蒜蓉豉椒魚柳飯

真係好足料呀⋯ 應該要嗌多幾個fd一齊先食得曬!

粵式米網炸兩腸

我對面嗰位話,哩間好好食wor,下次嗌d朋友一齊嚟食先!😝

楊枝甘露(凍)
雲腿雞腳燉花膠盅湯