上星期同好姊妹去左佔地逾萬四呎的「浪谷」- 全港首個商場集🏄🏿衝浪與美食於一身嘅餐廳,有得食又有得衝浪,好正啊!地鐵上蓋非常容易到達,環境好,地方乾淨。我同好姊妹就體驗完衝浪,再喺浪谷餐廳及酒吧享用東南亞特色飲品及小食。 衝浪區設備好齊全,儲物櫃及更衣室淋浴設備。引進了全港首部尖端的衝浪設備—FlowRider,讓所有技術水平的衝浪者都能在室內進行滑板衝浪,體驗無盡的浪潮!而教練 Wallace @wallwallwong 仲教得好好呀,好專業好細心,喺短時間耐已經令我地掌握到初步嘅skills!我地第一次衝浪玩左35分鐘真係唔夠喉,下次再玩過! 而浪谷餐廳空間感十足 樓底好高,食物質素高,價錢合理!餐廳真係好值得推薦!.我地叫左兩個lunch set, lunch set 前菜:沙嗲雞肉串-雞肉嫰滑好惹味迷理木瓜沙律-好清新好開胃 🍜海鮮laksa湯麵 $118食材好新鮮,有青口、大蝦、青口、魚片頭、豆卜,湯底濃郁而順滑,帶有帶有香辣的風味。 🍛泰式菠蘿海鮮炒飯 $108 菠蘿的甜味與海鮮的鮮味相得益彰。炒飯加入魚露和醬油,增添鹹香的層次。菠蘿嘅酸甜感不僅提升了整體風味,還讓每一口都

我地第一次衝浪玩左35分鐘真係唔夠喉,下次再玩過!

.我地叫左兩個lunch set,

lunch set 前菜:
沙嗲雞肉串-雞肉嫰滑好惹味
迷理木瓜沙律-好清新好開胃

🍜海鮮laksa湯麵 $118

🍛泰式菠蘿海鮮炒飯 $108
菠蘿的甜味與海鮮的鮮味相得益彰。炒飯加入魚露和醬油,增添鹹香的層次。菠蘿嘅酸甜感不僅提升了整體風味,還讓每一口都充滿驚喜。

整體黎講,浪谷場地大,整潔,設備齊全,食物性價比高,一定再次光顧!

@groundswellhk
📍 九龍城啟德協調道2號AIRSIDE 6樓L601號舖