✴️「燒賣」✴️ 𝚜𝚒𝚞𝟷 𝚖𝚊𝚊𝚒𝟸 -📌 香港燒賣關注組最新消息:燒賣戰線已經蔓延至麵包店🍞‼️ 🥯 七味芝士魚肉燒賣包 $10🥯 芝士雞肉燒賣包 $10.﹒‧°∴°☆.﹒‧°∴°﹒☆°.﹒‧°∴°☆.﹒‧°∴°☆呢個 #燒賣包 真係創意爆棚!平時鍾意食燒賣嘅我完全無諗過燒賣同麵包可以咁樣fusion~ 呢間麵包店🍞竟然會靈機一觸諗到將 #燒賣 放上麵包,然後加上千島醬和馬蘇里拉芝士🧀,再灑上七味粉,香口惹味。✨🐰Dia實測:燒賣偏凍,如果啱啱出爐熱食會正好多🔥 我個人比較鍾意燒賣蘸豉油同辣椒油🌶️嚟食,不過我都好欣賞呢個combination。難得味道無想像中咁伏,反而啲芝士味同燒賣意想不到地夾!單單係呢一份市場觸覺已經贏盡掌聲啦👏🏻🤪≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※桂悅坊荃灣青山公路荃灣段625號麗城花園第三期商場地下20號舖≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※
七味芝士魚肉燒賣包
✴️「燒賣」✴️ 𝚜𝚒𝚞𝟷 𝚖𝚊𝚊𝚒𝟸