yeah!荃灣友有福啦🤩🤩 今次荃灣哩家分店係繼屯門店後,第二家設有立食區既分店👍以後大家就可以一路食一路睇住啲牛角包包🥐新鮮出爐啦✌✌·♡ 海之戀店限定口味 · 伯爵黑鑽一如既往,今次新店開慕都有限定口味🤤 可頌上面有住一粒粒吸睛既閃亮黑珍珠😍 配埋不可缺少既伯爵茶鮮奶油,感覺就好似飲緊珍珠奶茶咁🥤 簡直係味覺同視覺既新享受❤·另外,今次加碼推出三款全新口味🤩🤩 其中兩款仲係以當造既🍓草莓做主打,大愛草莓既我真係睇見都流哂口水呀🤤🤤·☆ 全新口味 · 繽紛草莓🍓即時俾佢吸引左,一款非常奪目既可頌😍 招牌卡士達醬加入草莓,令卡士達味道更加香甜,食落仲聞到陣陣草莓香氣💕 感覺好幸福呀😘😘·☆ 全新口味 · 草莓卡士達🍓此款個人更為喜歡😍 由甜甜既草莓加入淡奶🥛製成既卡士達,淡奶發揮神奇嘅作用, 中和左草莓嘅甜膩,使整個可頌既甜度恰到好處,食完都無咁有罪惡感😊·☆ 全新口味 · 浪花可可大家估唔估到浪花可可係乜嘢呢⁉️ 其實佢係阿華田口味,起初睇個樣仲以為係朱古力,真係畀佢呃到😆 阿華田醬感覺非常順滑,仲要唔會好甜,十分不錯呢👍·🤗 新店開幕當然唔少得有新店優惠啦!由即日至2月1號,買滿六個

♡ 海之戀店限定口味 · 伯爵黑鑽

☆ 全新口味 · 繽紛草莓🍓

☆ 全新口味 · 草莓卡士達🍓

☆ 全新口味 · 浪花可可

🤗 新店開幕當然唔少得有新店優惠啦!由即日至2月1號,買滿六個就有半價啦😍😍 千祈唔好錯過,你地仲唔快啲去買!
2020-01-18
Type of Meal