星期五晚響尖東想食扒, outback太普遍, Ruth Chris覺得太貴, 見牆上廣告個樣 ok就黎左. 入去發現一檯客都冇, 有d擔心. 裝修同酒店一樣都係舊式酒店那種. 選擇都幾多. 可以揀個main course + $80就可以食salad bar. Salad bar 算好多野揀, 除左一般的菜, 粟米, 豆之類, 仲有幾款已整好的意粉沙律, 茄子沙律, 薯仔沙律, 亦有幾款海鮮好似三文魚, 蝦甘~ 如果鍾意食沙律的, 食個salad bar都夠. Steak就試左rib eye. 叫5成熟, 但黎到應該有7成, 牛味唔濃但肉質幾嫩. 芥辣有好多款揀, 試左個葡萄芥辣冇芥辣味, 都係正常英式正. 薯條要左美國style, 夠晒熱, 大碟&好味. 甜品要左apple pie. 比想像中大, 唔係正式的pie, 有d 似蛋糕, 幾多蘋果, 唔會太甜, 加埋雪糕好好味. 服務十分好. 雖然得我地一檯客, 但feel到serve的姐姐係真有誠意的, 會介紹亦會為客想. 讚! 總結: 其實間野真係唔錯, 野食同服務不錯, 唔明點解過兩條街outback就甘多人, 佢就一檯客都冇.

總結: 其實間野真係唔錯, 野食同服務不錯, 唔明點解過兩條街outback就甘多人, 佢就一檯客都冇. 等我幫個忙, 卑個笑你.