2022-05-04 413 views
難得最近餐廳限制放寬,當然又要出動覓食嚟到灣仔嘅knockbox,一入到嚟左邊係咖啡商品,右邊係bar 枱,近窗位置有啲圓枱梳化位,座位不多,但勝在一啲都唔擠迫呢度係要自己出去落order, lunch時間同朋友叫咗杯Dirty,再加一個Panini同螺絲粉Dirty揀咗nutty, 有奶香,咖啡味濃,層次分明,合格有餘,打卡一流Chicken & Avocado Panini夾住滿們的雞肉和牛油果醬,兩邊麵包烘得香脆,食落非常滿足,讚Creamy Smoked Salmon and Spinach Rotini滿滿的忌廉醬和煙三文魚,毫不吝嗇,螺絲粉不會過淋有咬口,食晒成碟都唔會覺得好膩,仲有啲菇,十分之夾可以午飯時段chill一chill,嘆杯咖啡,真係繁忙中的一大樂事,呢度可以成為日常嘅飯堂
難得最近餐廳限制放寬,當然又要出動覓食

Dirty

Chicken & Avocado Panini