2021-07-01 261 views
本身我哋特登去第一城去食果間餐廳裝修緊,咁都要搵嘢食㗎,咪周圍搵吓囉。行過見到呢間平平哋又有咖啡又有all day食,應該唔會差得去邊卦!我哋就入咗去搵位擺低咗啲野先啦。我果陣都覺得間野伏伏地架啦。個冷氣出嘅風仲暖過我屋企把風扇!落單嘅過程幾順利嘅,但係唔多覺佢哋好想做我哋生意。坐低一陣,杯野飲好快到咗,個侍應講都唔講聲,就一野將杯熱cappuccino 「隊」埋嚟…我嚇咗一嚇!嘩!杯熱cappuccino 難飲!杯凍咖啡更難飲(稀到呢)!等咗20幾分鐘,兩個all day breakfast先到。賣相好似唔錯嘅, 一食先知呢一個all day係「非一般」!啲嘢食多次發現有發泡膠粒、沙律菜唔新鮮、煙肉薯餅好油、隻煎蛋凍嘅(得個蛋黃暖暖地)。唉!我哋唔會再去呢度!完~
落單嘅過程幾順利嘅,但係唔多覺佢哋好想做我哋生意。
2021-06-27
$62 (Breakfast)